Team EPLÚ - streepje voor

-streepje voor

Veel studenten ervaren tijdens hun studie een hoge prestatiedruk en stress. Het is als student dan ook best lastig om daarnaast het beste uit jezelf te halen, je persoonlijk verder te ontwikkelen en samen met je studiegenoten handvatten te krijgen om je drijfveren te ontdekken. Omdat jij als student onze toekomst bent, willen wij je hierbij graag helpen en hebben we hiervoor bij Team EPLÚ een mooie oplossing.

We hebben namelijk niet alleen een gevarieerd aanbod van lezingen, trainingen en workshops voor studentengroepen, we maken ze ook geheel naar wens en op maat. En omdat de ervaring leert dat de beschikbare budgetten hiervoor binnen universiteiten, hogescholen en MBO-opleidingen veelal niet toereikend zijn, heb jij hiervoor als student bij Team EPLÚ een streepje voor. Hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken!

Wil jij weten wat ‘het streepje voor’ voor jouw studentengroep of -vereniging betekent? Neem dan rechtstreeks contact op met Anne Marie Westra-Nijhuis via telefoon: +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77 of e-mail: annemariewestra@e-plu.nl